Kies voor een warmtepomp met onderhoudscontract

Een warmtepomp is de perfecte keuze voor nieuwbouw én renovatie. Je verbruikt minder energie en beschikt over een alles-in-één oplossing voor koeling, verwarming en warm water. Maar ook na de installatie van je warmtepomp, kan je op Daikin en zijn erkende Daikin-installateurs rekenen voor een onderhoudscontract en/of technische bijstand. En dat gedurende de volledige levensduur van de installatie.

De voordelen van warmtepompen zijn ondertussen algemeen bekend. Warmtepompen verbruiken weinig energie, stoten veel minder CO2 uit dan traditionele verwarmingssystemen, hebben een gunstig effect op het E-peil én doen de waarde van je woning stijgen. Eén enkel apparaat verwarmt én koelt de woning én zorgt voor sanitair warm water. Maar Daikin gaat nu nog een stapje verder in de ontzorging van zijn klanten met een onderhoudscontract voor de perfecte gemoedsrust.

Waarom een onderhoudscontract?

We maken het allemaal wel eens mee dat we een afspraak vergeten vast te leggen voor het onderhoud van de verwarmingsketel, boiler of warmtepomp. Regelmatig onderhoud door een vakman is nochtans belangrijk. De kwaliteit van het toestel blijft dan immers gegarandeerd. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de installatie. Bovendien verlaagt een jaarlijks onderhoud je energiefactuur. Je voorkomt ook onvoorziene herstellingskosten.

Digitaal logboek

Overloop met je installateur de mogelijkheden die het best bij jou passen. Zodra je een keuze hebt gemaakt voor een bepaalde formule, zal je installateur je op de hoogte brengen wanneer je toestel een onderhoud nodig heeft. Snelle opvolging is gegarandeerd en zelf hoef je niets meer te regelen.

Alle info op één plek

Van zodra je je registreert op ons Stand By Me-platform en je je installateur als service partner bevestigt, kan hij ook alle lektestcertificaten, onderhoudsdocumenten en andere nuttige informatie van jouw Daikin toestellen in je digitaal installatie-logboek opladen. Stel dat je in de toekomst je woning verkoopt, dan heb je alle nodige informatie verzameld op één plek.

Welke warmtepomp kiezen?

Of je nu bouwt of renoveert, er is altijd een warmtepomp die aansluit bij jouw project en voldoet aan jouw specifieke noden en wensen.

• Renovatie. Kies voor een hogetemperatuurwarmtepomp als je gaat renoveren. Het is de ideale vervanger voor je oude verwarmingsketel en je kan ze aansluiten op je bestaande radiatoren.

• Nieuwbouw. Ga voor een lagetemperatuurwarmtepomp in je nieuwbouwwoning en combineer ze met vloerverwarming, ventiloconvectoren, airco’s of radiatoren op lage temperatuur.

Allround warmtepomp

De Daikin Altherma 3 LT of HT is geschikt voor elk bouwproject. Deze derde generatie warmtepomp is niet alleen gemakkelijk te installeren maar ook eenvoudig in gebruik. Via de Daikin Residential Controller-app regel je de temperatuur in jouw woning. Je kan ook de verwarming, koeling of de sanitair warmwaterproductie programmeren, wat de energiezuinigheid nog meer ten goede komt. Kiezen voor een Daikin-warmtepomp betekent niet alleen dat je gaat voor een hoogtechnologisch product dat zowel futureproof als energiebesparend is.

Maak een afspraak in een van de Daikin-showrooms.